Restauracja w urokliwym XIX -wiecznym spichlerzu, obfitującym w bogactwo smaków i aromatów, które niby przypadkowo, a jednak w przemyślanej staranności łączą się ze sobą. 

Poznaj rodzinną atmosferę naszego miejsca, spróbuj znanych Ci smaków z nowoczesnym twistem, delektuj się potrawami i ciesz oczy pięknym wnętrzem. 

Tutaj poczujesz naszą pasję do dobrej kuchni, goszczenia ludzi i łączenia ich przy wspólnym stole.

Image-big1

Poznaj historię ratownictwa i zobacz unikalne pojazdy.

Mateusz Guzik

Head Chef


Jako kucharz swoje początkowe kroki stawiał w Sheratonie. Pierwsze doświadczenia pozwoliły mu rozwinąć skrzydła na tyle szeroko, że szybko awansował na szefa kuchni. Przez ostatnie lata pracował w renomowanych krakowskich restauracjach jako Szef Kuchni. Promował polską kuchnię poza granicami naszego kraju. Swój kulinarny warsztat szlifował także w najlepszych lokalach gastronomicznych we Francji, Słowacji, Węgrzech, Niemczech i Czechach. Finalista polskich i zagranicznych konkursów kulinarnych. Stoi na czele zespołu kucharzy w Nowym Spichlerzu.

image-big2

Poznaj historię ratownictwa i zobacz unikalne pojazdy.

Mateusz Guzik

Head Chef


Jako kucharz swoje początkowe kroki stawiał w Sheratonie. Pierwsze doświadczenia pozwoliły mu rozwinąć skrzydła na tyle szeroko, że szybko awansował na szefa kuchni. Przez ostatnie lata pracował w renomowanych krakowskich restauracjach jako Szef Kuchni. Promował polską kuchnię poza granicami naszego kraju. Swój kulinarny warsztat szlifował także w najlepszych lokalach gastronomicznych we Francji, Słowacji, Węgrzech, Niemczech i Czechach. Finalista polskich i zagranicznych konkursów kulinarnych. Stoi na czele zespołu kucharzy w Nowym Spichlerzu.

Image-big3

Poznaj historię ratownictwa i zobacz unikalne pojazdy.

Mateusz Guzik

Head Chef


Jako kucharz swoje początkowe kroki stawiał w Sheratonie. Pierwsze doświadczenia pozwoliły mu rozwinąć skrzydła na tyle szeroko, że szybko awansował na szefa kuchni. Przez ostatnie lata pracował w renomowanych krakowskich restauracjach jako Szef Kuchni. Promował polską kuchnię poza granicami naszego kraju. Swój kulinarny warsztat szlifował także w najlepszych lokalach gastronomicznych we Francji, Słowacji, Węgrzech, Niemczech i Czechach. Finalista polskich i zagranicznych konkursów kulinarnych. Stoi na czele zespołu kucharzy w Nowym Spichlerzu.

Image-big4

Poznaj historię ratownictwa i zobacz unikalne pojazdy.

Mateusz Guzik

Head Chef


Jako kucharz swoje początkowe kroki stawiał w Sheratonie. Pierwsze doświadczenia pozwoliły mu rozwinąć skrzydła na tyle szeroko, że szybko awansował na szefa kuchni. Przez ostatnie lata pracował w renomowanych krakowskich restauracjach jako Szef Kuchni. Promował polską kuchnię poza granicami naszego kraju. Swój kulinarny warsztat szlifował także w najlepszych lokalach gastronomicznych we Francji, Słowacji, Węgrzech, Niemczech i Czechach. Finalista polskich i zagranicznych konkursów kulinarnych. Stoi na czele zespołu kucharzy w Nowym Spichlerzu.

Image-big5

Poznaj historię ratownictwa i zobacz unikalne pojazdy.

Mateusz Guzik

Head Chef


Jako kucharz swoje początkowe kroki stawiał w Sheratonie. Pierwsze doświadczenia pozwoliły mu rozwinąć skrzydła na tyle szeroko, że szybko awansował na szefa kuchni. Przez ostatnie lata pracował w renomowanych krakowskich restauracjach jako Szef Kuchni. Promował polską kuchnię poza granicami naszego kraju. Swój kulinarny warsztat szlifował także w najlepszych lokalach gastronomicznych we Francji, Słowacji, Węgrzech, Niemczech i Czechach. Finalista polskich i zagranicznych konkursów kulinarnych. Stoi na czele zespołu kucharzy w Nowym Spichlerzu.

Image-big6

Poznaj historię ratownictwa i zobacz unikalne pojazdy.

Dwór w Tomaszowicach

Krakowska 68
32-085 Tomaszowice

© 2024
Dwór w Tomaszowicach